Voor sieradenparty's bij u thuis, workshops en kinderfeestjes - BedrijfsboodschapKerstengeltje of kerstklokje of kerstster
Vanaf 4 personen 12,50 p.p.
Vanaf 10 euro p.p. 10 euro p.p.Kerstster 3d
Workshop dagdeel 
25 euro p.p.
Workshop kerstdecoratie maken van kralen. Grote of kleine kerstengel of kandelaar 7,75 euro p.p. vanaf 
4 personen


Eenvoudige workshop kerstdecoratie maken van kralen. Kransje, sneeuwpop en kerstboom 7,75 euro p.p. vanaf 
4 personenKERSTWORKSHOPS

In het najaar starten de kerstworkshops weer. U kunt dan vooraf bij aanmelding doorgeven of u een kerstengeltje, kerstklokje of kerstster wilt maken. 

De workshops worden bij mij thuis en indien gewenst op locatie gehouden (kilometerkosten erbij) De kosten bedragen 10 euro p.p.. Dit is inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers, alle kralen en materialen en het gebruik van werklapjes, tangetjes enz. De workshop 3d kerstster maken duurt een hele ochtend of middag en kost 25 euro p.p. 

Ook kunt u zich als groep opgeven voor een workshop op locatie in de Achterhoek en Zutphen en omgeving. Afgelopen jaren heb ik deze workshop gegeven bij verschillende vrouwen-en buurtverenigingen, zorg-instellingen en andere groepen. 

Voor groepen vanaf 10 personen kan ik de workshop, indien aanwezig, in een verenigingsruimte houden. Zo niet dan kan ik een ruimte huren tegen extra kosten in Lochem of Markelo of we kunnen wanneer het overdag is de workshop houden bij Uitspanning Erve Brooks in Gelselaar. Dan komen er alleen extra kosten voor koffie en thee en iets lekkers bij. 

Voor een indruk van de voorbeelde workshops, zie mijn onderste fotostrip onder het kopje fotogalerij.


Kinderworkshop kerstbal maken
8,50 euro p.p. bij 4 personen